divendres, 25 de març del 2011

El metrobús

M'agradaria començar amb una d'aquelles coses que a vegades és millor no saber, perquè si això ho diuen en públic no em puc imaginar com han de ser les reunions internes d'aquesta gent.

Lamentable i esperpèntic el senyor 'consejero de Transportes e Infraestructuras José Ignacio Echeverría' que en una de les seves intervencions en el ple de la Comunitat de Madrid diu que no existeix el metrobús, el que vindria a ser la tarifa integrada dels transports metropolitans de barcelona. Aquest bitllet et permet viatjar combinant els dos transports en un únic pagament; això sí, només es realitzen uns 234 milions de viatges a l'any amb aquest format i des de fa 13 anys.

Aquí teniu un dels videos que circulen sobre aquest moment a la xarxa, tot i que he llegit que al twitter està penjat com 'El metrobús no existe, són los padres'.


Això és motiu de cese!!! (que diria nuñito)


5 comentaris:

  1. Debe ser porque él no lo utiliza y por eso desconoce de su existencia...
    Besos desde la ciudad sin Metrobús jaja.

    PD: Felicidades por el blog ;)

    Alba

    ResponElimina
  2. Muchas Gràcias Albita!
    Tienes el honor de ser la primera freaky que lee el blog y lo comenta!! Eso se merece una clarita... el próximo dia que vengas para Barcelona!!

    ResponElimina
  3. Mira chavalin... Per culpa teva he estat uns minuts d'aquí cap allà al youtube... i he acabat veient els videos del tipus aquest "Anglada" de la Plataforma... Aquest si que dóna de sí per a fer uns comentaris...
    Ànim amb el bloc!!! Te seguiremos!!!

    ResponElimina
  4. Ahir precisament va sortir a la tele el senyor Anglada! Diu que vol fer un gir a l'esquerra per guanyar més vots a les locals! QUINA POR!!!!

    ResponElimina