dijous, 5 de maig del 2011

Els nois de Can Pitiflú!

Aquest cap de setmana uns amiguets fan la Trailwalker!
Es tracta d'una activitat solidària i esportiva. Els quatre membres (Paco, Raül, Óscar i Toni) de l'equip hauran de realitzar els 100 km. en menys de 36 hores, però no estaran sols. Tindran l'ajuda de dos membres més (l'Eric i el Seva -llot-) que faran la intendència de la cursa. Tambè hi seran els Gerac, un altre equip amb amics i coneguts del món marista.
Espero que tot vagi molt bè, sobretot en els moments més durs de la cursa (la nit, el fred, els quilòmetres,...). Espero que l'ajuda, ara ja porten recollits més de 400.000€, vagi a parar allà on més es necessita. Si algú vol col·laborar pot fer-ho a la pàgina d'Intermón-Oxfam. http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/que-es-tw?gclid=COCG6ZDS0KgCFUIPfAod6B3rhg
Una abraçada i ànims als que ja comencen a estar CAGADETS!!!!

2 comentaris:

  1. Ostras noi! No había leído este post...
    Muchas gracias por los ánimos!!! Al final lo conseguimos, fue duro pero lo conseguimos... Mas de 100km y desnivel inhumano (ascenso acumulado > +4.400m, descenso acumulado > -4.450m) Sin vuestros ánimos no hubiese sido posible!!!

    Oye un abrazo!

    ResponElimina
  2. Ei! Que no lo había leído! Merci por los ánimos!! Ya vés al final lo conseguimos! Mas de 100kms y mogollón de desnivell. Fue durillo pero lo conseguimos gracias a los ánimos de todos vosotros! Muchas gracias por estar ahí y por apoyarnos!

    Oye un abrazo!

    ResponElimina